Despre babaria

Produsele BABARIA sunt create pentru Dumneavoastre! Folosind produsele noastre pentru îngrijirea corpului, pielea Dumneavoastre va deveni netedă şi fină.

Cosmeticele Babaria se nasc din pasiunea și dragostea pentru natura, din dorinţa de a-i ajuta pe toţi cei care au grija de pielea lor sau care suferă de diverse neajunsuri. Știm ca în natura găsim multe remedii, drept urmare, de peste doua generaţii, laboratoarele Berioska au îmbrăţișat provocarea de a va ajuta, producând și oferindu-va constant produse de cea mai înalta calitate.

Marca BABARIA s-a “născut”şi a evoluat în Spania, în unul din cele mai pitoreşti locuri ale Valenciei. Toţi acei, care au avut vreodată tangenţă cu produsele BABARIA, mereu şi mereu se reîntorc la acestea, precum mereu şi mereu se reîntorc la landşafturile de un pitoresc inegalabil ale Spaniei, acei care le-au văzut cândva. BABARIA fascinează şi ademeneşte în lumea frumuseţii şi a calităţii excepţionale.
Este firească dorinţa fiecărui om de a se simţi confortabil şi de a fi sigur că arăta bine, că are originalitate, că este irezistibil, aşa cum l-a zămislit natura însăşi. Un rol important în realizarea acestui deziderat le revine preparatelor pentru îngrijirea corpului şi produselor cosmetice. Acestea fac posibilă estomparea micilor defecte şi scot în evidenţă ceea ce Vă avantajează.
Majoritatea preparatelor pentru îngrijirea pielii, loţiunile, cremele, de obicei, sunt utilizate zilnic, deaceea de calitatea acestor produse depinde în mod direct sănătatea Dumneavoastre. Marca spaniolă BABARIA, articolele căreia sunt elaborate, în mod exclusiv, pe bază de componente naturale de origine vegetală, corespunde tuturor acestor exigenţe.

Berioska, este o companie situata în Cheste (langa Valencia, Spania) si este proprietarul brandului BABARIA. Produsele sale sunt bine reprezentate în majoritatea ţărilor din lume,ca urmare a reinvestirii constante a profiturilor.

Facilităţile unice de fabricaţie de la Cheste ocupa 15.000m ² pe un teren de 24.000m ², care include un laborator modern, si un departament de proiectare a produselor cele mai potrivite pentru o companie în expansiune, care are facilitati pentru a satisface nevoile tot mai exigente ale unei piete mondiale.

7.000 m2 sunt dedicati de fabricarii produselor companiei, inclusiv camere curate, care sunt construite astfel încât să minimizeze intrarea, de producţie şi de retenţie de contaminanţi,precum şi condiţiile de mediu în cadrul sunt monitorizate constant, cuverificări specifice pentru contaminare microbiologică şi de particule.

Echipamentul este ultima tehnologie,reactoare controlate de computer poate produce geluri, soluţii sau emulsii, înprocese automate, în cantităţile necesare.

Berioska a pus în evidenţă calitatea ca obiectiv principal, şi este conformă cu bunele practici de fabricaţie pe parcursul procesului de fabricaţie, de la recepţie ordin de achiziţie pentru livrarea produsului finit. Un departament de calitate independente, echipate cu ultima tehnologie controalelor că fiecare produs fabricat respectă specificaţiile necesare.

Avand numeroase spoturi tv la posturile nationale si reclame in revistele de fashion&lifestyle gen FHM,GLAM etc. din Spania etc, BABARIA a deschis “poarta”spre intreaga Europa,astfel incat a sosit momentul pentru a se face cunoscuta si pe piata din ROMANIA.

Politica de calitate a Berioska acoperă Calitatea , Mediul si Sanatatea si Securitatea in Munca. „Noi credem ca realizarea unei relaţii pozitive cu angajaţii noştri, respectul pentru mediu, conduc la proiectare a produselor care sunt sigure pentru clienţii noştri. Ne-am angajat sa creeam produse care sunt adecvate pentru utilizare si asigura protectia consumatorului.”