ce-este-acidul-hialuronic

Ce este acidul hialuronic

Ce este acidul hialuronic

Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.

Principala cauză de îmbătrânire a pielii este deshidratarea. Și dacă la vârsta de 20 de ani ridurile ni se par chestiuni cu care nu ne batem capul, pe măsură ce trecem diverse praguri de vârstă, începem să ne punem diverse întrebări. Mai ales atunci când observăm că țesuturile pielii încep să-și schimbe tonusul și au gravitație proprie.

Realizezi că umiditatea pielii se pierde și atunci intervii în forță și aplici pe față și gât tot ce-ți pică în mână, influențată de campanii de marketing și reclame agresive.

Nimic fără acid hialuronic

După euforia primei tinereți realizezi, plină de înțelepciune, că semnele timpului nu pot fi oprite de pe față. Există, însă, soluții pentru o traversare blândă a perioadelor din viața noastră. Printre ele, la loc de cinste, stă așezat și acidul hialuronic. Din păcate, deși în structura pielii noastre există cantități suficiente de acid hialuronic, el nu se poate conserva în țesuturi pentru mult timp.

Nimic fără acid hialuronic

După euforia primei tinereți realizezi, plină de înțelepciune, că semnele timpului nu pot fi oprite de pe față. Există, însă, soluții pentru o traversare blândă a perioadelor din viața noastră. Printre ele, la loc de cinste, stă așezat și acidul hialuronic. Din păcate, deși în structura pielii noastre există cantități suficiente de acid hialuronic, el nu se poate conserva în țesuturi pentru mult timp.

Ce face acidul hialuronic?

Hidratează în profunzime. Astfel că, deși în structura pielii noastre există cantități suficiente de acid hialuronic, el nu se poate conserva în țesuturi pentru mult timp. Iar principala calitate a acestei substanțe este că reține apa în piele mai bine ca oricare alt ingredient natural sau sintetic. Un gram de acid hialuronic este capabil să susțină până la 6 litri de apă.

Iată de ce cremele și serumurile pe bază de acid hialuronic sunt indispensabile în rutina de îngrijire a femeii moderne…

ce-este-acidul-hialuronic

Ce este acidul hialuronic

Ce este acidul hialuronic

Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.

Principala cauză de îmbătrânire a pielii este deshidratarea. Și dacă la vârsta de 20 de ani ridurile ni se par chestiuni cu care nu ne batem capul, pe măsură ce trecem diverse praguri de vârstă, începem să ne punem diverse întrebări. Mai ales atunci când observăm că țesuturile pielii încep să-și schimbe tonusul și au gravitație proprie.

Realizezi că umiditatea pielii se pierde și atunci intervii în forță și aplici pe față și gât tot ce-ți pică în mână, influențată de campanii de marketing și reclame agresive.

Nimic fără acid hialuronic

După euforia primei tinereți realizezi, plină de înțelepciune, că semnele timpului nu pot fi oprite de pe față. Există, însă, soluții pentru o traversare blândă a perioadelor din viața noastră. Printre ele, la loc de cinste, stă așezat și acidul hialuronic. Din păcate, deși în structura pielii noastre există cantități suficiente de acid hialuronic, el nu se poate conserva în țesuturi pentru mult timp.

Nimic fără acid hialuronic

După euforia primei tinereți realizezi, plină de înțelepciune, că semnele timpului nu pot fi oprite de pe față. Există, însă, soluții pentru o traversare blândă a perioadelor din viața noastră. Printre ele, la loc de cinste, stă așezat și acidul hialuronic. Din păcate, deși în structura pielii noastre există cantități suficiente de acid hialuronic, el nu se poate conserva în țesuturi pentru mult timp.

Ce face acidul hialuronic?

Hidratează în profunzime. Astfel că, deși în structura pielii noastre există cantități suficiente de acid hialuronic, el nu se poate conserva în țesuturi pentru mult timp. Iar principala calitate a acestei substanțe este că reține apa în piele mai bine ca oricare alt ingredient natural sau sintetic. Un gram de acid hialuronic este capabil să susțină până la 6 litri de apă.

Iată de ce cremele și serumurile pe bază de acid hialuronic sunt indispensabile în rutina de îngrijire a femeii moderne…

ce-este-acidul-hialuronic

ULEI DE SEMINTE DE CACTUS PROPRIETATI

Ulei de Seminte de Cactus proprietati

Elixirul tinereții este Uleiul de seminte cactus Organic Arganour. Rar, prețios si luxuriant. Datorită efectului antioxidant de 10 x mai mare decât uleiul de argan el este un adevărat dar al naturii pentru piele, reduce rapid și semnificativ ridurile de piele, atenuează vizibil ceacănele, redă luminozitatea tenului, tonifică tenul pielea mâinilor sau a bustului, estompează cicatricile, calmează inflamațiile, uniformizează culoarea pielii afectată de hiperpigmentare și pete, redă elasticitatea, micșorează porii, estompează petele închise.

Uleiul de Seminte de Cactus pentru ten:
• Antirid excepțional, estompează ridurile adânci
• Excelent pentru pielea gâtului, decolteului, bustului
• Se absoarbe repede în piele, nu lasă tenul uleios
• Anticeacăn excelent, estompează cercurile negre din jurul ochilor
• Hidratează și hrănește pielea în profunzime
• Redă culoarea obișnuită a pielii
• Reduce petele de vârstă sau de soare
• Estompează cicatricile
• Recomandat pentru toate tipurile de piele
• Reduce roșeața și iritațiile
• Echilibrează secreția de sebum
• Se absoarbe foarte repede în piele
• Acționează asupra porilor dilatați
Uleiul de Seminte de Cactus pentru Corp:
• Hidratant excelent pentru pielea tare a călcâielor
• Benefic pentru cicatrici și arsuri
• beneficiile-uleiurilor-pentru-parUleiul de Seminte de Cactus pentru păr
• Hrănitor pentru părul vopsit, degradat, fără strălucire
• Recomandat pentru părul gras
• Ajută la menținerea culorii părului

Uleiul de Semințe de Cactus Arganour se obține prin presarea la rece a fructului de cactus sau prickly pear crescut organic. Nu trebuie să se confundă cu uleiul de cactus obținut din flori sau diluat în ulei de bază.
Ulei de Semințe de Cactus Arganour este obținut din planta cunoscută sub numele de Opuntia ficus-indica , ce aparține familiei botanice Cactaceae. Orginară din Mexic, este cunoscută din cele mai vechi timpuri de către băștinași. Fructul este numit chumbo sau smochină chombo și este acoperit cu o coajă groasă, cu spini, ce ascunde o pulpă bogată în semințe.

În regiunea Mexicului sunt utilizate atăt frutul căt și celelalte părți ale plantei în bucătărie sau pentru remedii în caz de arsuri.

Proprietăți Terapeutice: antioxidant, antirid, efect de lifting, hidratant, restructurant, calmant, iluminator, regenerant.
Metodă de extracție: presare la rece a semințelor de Cactus

100% natural, bio, presat la rece, fără tratamente chimice, Ulei de Seminte de Cactus de calitate superioară.
Conține cea mai mare cantitate de Betalain decât orice plantă, inclusiv sfecla roșie sau fructele de acai. Acest compus ajută la întinerirea rapidă a pielii și estomparea ridurilor.

ce-este-acidul-hialuronic

ULEI DE COCOS PENTRU PAR,CORP SI TEN

Ulei de Cocos Organic pentru ten este un ulei minune, purifica pielea și spiritul datorită parfumului minunat și texturii ușoare
Înlocuiește cu succes loțiunea de corp, crema de mâini, crema anti-rid, masca de păr, crema de zi, crema pentru hidratare
• Ideal pentru demachiere în stare pură
• Hidratează intens, calmează și îngrijește pielea afectată de vreme sau factori chimici
• Tratează eczemele și psoriazisul
• În aromaterapie, elimină stresul și tensiunea psihică
• Proprietățile sale antibacteriene tratează acneea
• Catifelează pielea, redă elasticitatea și fermitatea tenului
• Tratament pentru buze crăpate și deshidratate
Beneficiile uleiurilor pentru par: Scade pierderea proteinelor din firul de păr
Aplică-l înainte de a te spăla pe păr, masează scalpul pentru a pătrunde până la rădăcină și înfășoară capul cu un prosop. Încă de la prima aplicare hidratează părul, hrănește rădăcin firului, vindecă firele despicate și descurajează căderea

• Ajutor de nădejde în fortificarea genelor și sprâncenelor
• Trateaza dermatita seboreica asociat cu alte uleiuri antifungice
• Conferă strălucire și elasticitate părului
• Hidratează scalpul și firul de păr
• Tratament antimătreață
• Asociat cu uleiuri esențiale, previne apariția păduchilor
• Tratament anticădere
• ulei-vegetal-pentru-masaj-pe-corpUlei de Cocos Organic pentru corp
• Îngrijește pielea iritată de înțepăturile de insecte
• Asociat cu uleiuri esențiale, este un eficient tratament pentru ciuperca piciorului și a unghiei
• Poate fi folosit ca lubrifiant (*deteriorează latexul)
• Previne și tratează vergeturile din timpul sarcinii
• Hidratează cuticulele și unghiile
• Formează un strat protector asupra dermei
• Grăbește procesul de vindecare al țesutului deteriorat
• Tratament natural pentru eritermul fesier la bebeluși
• Uleiul de cocos hidratează pielea uscată, crăpată, lezată, fisurată
• Diminiueză senzația de iritare, arsură sau roșeață
• Asociat cu uleiuri esențiale, nuca de cocos tratează hemoroizii

Arborele de Cocos este originar din zona Oceanului Indian, iar datorită importanței sale în industria cosmetică, este cultivat și în zona tropicală. În limba portugheză, cocos se traduce “maimuță” deoarece nuca de cocos seamănă cu fața unei maimuțe. Este unul din cele mai utilizate uleiuri în fabricarea săpunurilor și balsamurilor, în tratamentele aromaterapeutice, în relaxarea mentală și pentru alinarea mai multor tipuri de dureri.

Față de cele mai multe uleiuri, cel de nucă de cocos prezintă un punct ridicat de topire: aproximativ 24 grade. Astfel, în funcție de temperatură, acesta se va prezenta în stare solidă sau lichidă.

În compoziția acestui ulei de cocos organic, regăsim în proporție de 90% acizi grași saturați și nesaturași: acid lauric, acid caprilic, acid palmitic, acid miristic, acid linoleic și oleic.

Uleiul de cocos organic are în compoziție o cantitate mai mare de polifenoli, resposabili pentru aromă și gust.
Denumire (INCI): Cocos nucifera oil
Metoda de extracție: presare la rece
Calitate: organic, 100% natural, bio, presat la rece, fără tratamente chimice, nerafinat, ulei de cosos organic de calitate superioară
Consistență: vâscozitate scăzută
Culoare: în stare solidă: alb, în stare lichidă: incolor
Compoziție: acid lauric, acid miristic, acid palmitic, acid caprilic, acid capric
Absorbție: rapidă, neuleioasă
Miros: plăcut, dulce, caracteristic de cocos
Depozitare: ferit de umiditate și lumină, în loc uscat sau în frigider (se solidifică)
Prezentare: borcan de sticlă în sezonul rece / sticlă brună în sezonul cald (în funcție de stocul disponibil).
Proprietăți Terapeutice: hidratant, regenerator, antibacterian, antifungic, protector, antirid, antiacneic, calmant.

Mai multe informatii gasiti pe www.cosmeticesiaccesorii.ro